3 Mart 2015 Salı

İspanya da nerede kalınır?

İspanya Otelleriİspanya otel rezervasyonu, İspanya seyahatinizin konforlu ve güvenli geçmesini sağlayacaktır. İspanya seyahatinizin gerçekleşebilmesi için bir takım prosedürlerin geride bırakılması gerekirken İspanya seyahati öncesi en somut prosedürlerin başında İspanya vizesi işlemleri gelecektir. İspanya vizesi olmadan İspanya seyahatinizin gerçekleşmesi mümkün olmayacaktır. Eksik ve hatalı organize edilen evraklar başarılı bir şekilde İspanya vizesi almanızı engellerken İspanya vize işlemleri için önemli ve gözden kaçırılan evraklardan bir tanesi İspanya otel rezervasyonudur. İspanya Konsolosluğuİspanya vize başvuru evraklarıarasında konfirmeli otel rezervasyonu görmek istemekte, konfirme edilmiş İspanya otel rezervasyonu İspanya vize belgeleri arasında bulundurulmalıdır. İspanya otel rezervasyonu seyahat sürenizi kapsaması ise zorunludur.,


Seyahatinize dair yapılmış kapsamlı bir plan daima başarılı ve güvenli bir yolculuk geçirmenizi sağlayacaktır. İspanya Konsolosluğu, İspanya otel rezervasyonu konfirmesi olmadan vize başvuru işlemlerinizi kabul etmezken seyahatiniz öncesi İspanya otel rezervasyonunuz olmadan İspanya vize başvurularında bulunmamalısınız. Tamamlanamamış ve hatalı evraklarla gerçekleştirilen İspanya vize işlemleri sizler için zaman kaybı oluştururken aynı zamanda İspanya Konsolosluğu yapmış olduğunuz vize başvurunuzu geri çevirecektir.
Ayrıca erken yaptırmış olduğunuz İspanya otel rezervasyonu ile İspanya’da bulunan oteller hakkında bilgiler edinebilir, İspanya otel fiyatlarını öğrenebilir, seyahatinizin belki de en önemli kısmını oluşturacak olan İspanya konaklamanızı planlayabilirsiniz.
Yurt dışı seyahatinizi tempolu aynı zamanda güvenli ve dinlenerek geçirmek istiyorsanız gidecek olduğunuz şehirde ve ülkede bulunan oteller sizler için yararlı olabilir. Aşağıda İspanya’da bulunan bazı otel isimleri mevcuttur,


İspanya Otelleri


Barcelona Otelleri
Andante Hotel
Ca La Maria Barcelona
Eurostars Angli
Acta Splendid
Eurostars Cristal Palace
Royal Ramblas
Olivia Plaza Hotel


Madrid Otelleri
Francisco I
Hotel Ga Inn Madrid
AH Suites Madrid
Emperador
Hotel Rex
Hotel Ritz Madrid
Hotel Cortezo


Sevilla Otelleri
Silken – AL – Andalus Palace
Bellavista Sevilla
NH Viapol
Adriano Boutique Sevilla



İspanya Otel Rezervasyonu İle İlgili Sıkça Sorulan Sorular



İspanya Otel Rezervasyonu Yaptırdığıma Nasıl Emin Olabilirim?

İspanya’da bulunan otellerden rezervasyon yaptırdığınıza emin olabilmek için, onay sayfası ve onay butonu görecek, onay sayfasında pin veya şifre numaraları, otel rezervasyon bilgileri, otel rezervasyonuna dair numaralarınız bulunacaktır. Bu bilgileri İspanya otel rezervasyonu işlemlerinizin güvenliğini temin ederken, başarılı bir şekilde gerçekleşmiş olan rezervasyona dair göstergelerdir.



İspanya Otel Rezervasyonumu İptal Edebilir miyim?

İspanya otel rezervasyonunuz iptal etmek isteyebilirsiniz, söz konusu durumda yapılması gereken ilk şey otel rezervasyon iptal koşulları hakkında bilgi edinmek olacaktır. Bazı otellerin iptal etme gibi esneklik hakkı bulunurken, bazı otellerin ise böyle bir hakkı bulunmaz. İptal edemediğiniz rezervasyonlar için otel’in özel programı, yoğunluğu ve boşluğu göz önünde bulundurulurken, iptal etme olanağı sağlayan otellerden iptal işlemi gerçekleştirilebilir.



İspanya Otellerinin Oda Fiyatlarını Nasıl Görebilirim?

İspanya otel fiyatları ziyaret ettiğiniz sayfanın hemen sağında belirecektir. Baktığınız odanın koşullarına göre İspanya değişebilirken, önceliklerinize göre olan odayı tercih edebilirisiniz.



İspanya Otel Rezervasyonu İçin Depozito Ödemem Gerekir mi?

İspanya otel rezervasyonu için depozito
 ödemesi yaygın bir sorudur. Genel hatlarıyla İspanya’da bulunan oteller için depozito ödemesi gerekmezken, söz konusu durum tam tersi olduğu durumlarda ise otelin koşulları bölümünden depozito ödemesi konusunda işleminizi teyit edebilirsiniz?


http://tr.kllvx.com/types-travel/budget-travel/1017020717.html


http://bookeder.com/hotels/spain/ayna-37456

http://www.enuygun.com/otel/ispanya-166/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder